ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

(letölthető verzió)

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban ÁSZF). Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe Webáruházunk szolgáltatásait, ha ezeket a feltételeket kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Ha bármilyen kérdése van a vásárlással, megrendeléssel illetve a szállítással és fizetéssel kapcsolatban, Ügyfélszolgálatunk elérhetőségein készséggel állunk rendelkezésére.

Jelen Általános Szerződési Feltételek az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület (4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6.; adószám:19214555-1-15; továbbiakban Webáruház) által üzemeltetett, a http://zoldovezet.superwebaruhaz.hu oldalain, elérhető szolgáltatás igénybe vevője (továbbiakban Ön vagy Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

A webáruház tárhelyszolgáltatója:

Onlinex Solutions Kft.
székhely: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 7.  2. emelet 7.
Adószám: 26701581-1-04
Cégjegyzékszám: 04-09-014868

A regisztrációval és/vagy a Szolgáltatás használatával Ön elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. A Webáruház jogosult az ÁSZF egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően az oldal bármely Szolgáltatásának használata az ÁSZF módosításának elfogadását jelenti.

 Vásárlás

Webáruházunkban rendelését online adhatja le a http://zoldovezet.superwebaruhaz.hu címen elérhető Internet oldalon.

A vásárlás lépéseit a honlapon láblécében található „A vásárlás menete” elnevezésű linkre kattintva megjelenő oldal tartalmazza. Amennyiben gondja adódna az online megrendeléssel, kérését email-ben (zoldovezet@e-misszio.hu) és telefonon (42/504-403) is leadhatja.

Webáruházunkban a termékek kategorizálva vannak, ezzel is segítve a keresést, de kulcsszó alapján is ki tudja választani az Önt érdeklő termékeket. A különböző kategóriákat a Webáruház bal oldali részében lévő kategória menüből választhatja ki. Termékeinkről leírást talál a terméklapon.

Amennyiben valamilyen információt nem talál, vagy további kérdései adódnának, azt e-mailes (zoldovezet@e-misszio.hu) vagy telefonos (42/504-403) elérhetőségeinken teheti fel. Kérdéseire azonnal, vagy még aznap igyekszünk választ adni.

A leírások tájékoztató jellegűek. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól. A termékek csomagolásában történt bármilyen változás tőlünk független.

Webáruházunkban regisztráció nélkül is tájékozódhat, és elhelyezhet termékeket a kosárban, ám a rendelés leadásakor már regisztráció szükséges. Rendelésének véglegesítése előtt lehetősége van a bevásárlókosár tartalmának módosítására, vagy a termékek törlésére.

Megrendelések felvétele és feldolgozása

A termékek megrendelésének visszaigazolása elektronikus úton történik a Webáruházból, 48 órán belül. A szerződés a megrendelés visszaigazolása által jön létre. Az így visszaigazolt megrendelés nem aláírt, de írásban kötött magyar nyelvű szerződésnek minősül, azt iktatjuk és utólag is hozzáférhető, kereshető lesz. Az üzleteinkben személyesen történő vásárlás nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek, így nem tartozik jelen ÁSZF hatálya alá.

A Webáruházban történt megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

A rendelések feldolgozása, valamint az ügyfélszolgálati feladatok végzése munkanapokon 8.00 és 16.30 óra között történik. Hétvégén és munkaszüneti napokon megrendeléseket nem dolgozunk fel. Ezen idő alatt beérkezett megrendelések feldolgozása a következő munkanapon kezdődik meg.

Egyéb előírások

Jelen ÁSZF alkalmazásában írásbeli értesítésnek minősül a tértivevényes és ajánlott postai küldemény, továbbá a fax és az e-mail útján történt tájékoztatás. A felek – tehát a Webáruház és a Felhasználó – elsősorban e-mail útján kommunikálnak egymással. A jognyilatkozatokat a Regisztráció során megadott e-mail címre történő megküldés esetén az üzenet fejrészében lévő, a Webáruház által jelzett dátumot követő 3 munkanapot követő napon kézbesítettnek és a másik fél által olvasottnak fogadják el. felek az e-mail útján küldött jognyilatkozatot kézírásos aláírás nélkül is a küldő fél jogszerűen aláírt nyilatkozatának fogadják el.

Jelen ÁSZF kizárólag írásban módosítható, egyéb formában történő módosítása érvénytelen. Ha a jogszabályok változásai szükségessé teszik jelen ÁSZF egyes előírásainak módosításait, felek az ÁSZF megfelelő módosításáig megállapodnak az alkalmazandó feltételekben.

Ha jelen ÁSZF bármely előírása érvénytelennek bizonyulna, az nem befolyásolja az egyéb előírások érvényességét. A részben vagy egészben érvénytelen előírás az ahhoz legközelebb álló és a felek szándékát a lehető legteljesebb módon figyelembe vevő előírással pótolandó. E szabály alkalmazandó a jelen ÁSZF-ben esetlegesen nem szabályozott tényállásokra is.

Jelen ÁSZF-től eltérő feltételek nem alkalmazandók, kivéve, ha ehhez a Webáruház írásban kifejezetten hozzájárulását adja.

A Webáruház jogosult a szoláltatásához való hozzáférést ideiglenesen szüneteltetni vagy korlátozni. Ez a szünetelés vagy korlátozás az e-mailben visszaigazoltan megrendelt termékek kiszállítását nem befolyásolja.

Bármely félre történő hivatkozás az adott fél jogutódaira, törvényes képviselőjére és az általuk érvényesen engedményezett követelések jogosultjára is értendő.

A jelen ÁSZF-ben foglalt kötelezettségeket a Felhasználó harmadik személyek részére semmilyen formában nem ruházhatja át és nem engedményezheti kivéve, ha ahhoz a Webáruház előzetesen, írásban, kifejezetten hozzájárul.

A jelen ÁSZF szerinti szerződéskötés magyar nyelven történik.

Jelen ÁSZF-re a magyar jog irányadó. Vitás esetben a Webáruház üzemeltetője köteles békéltető testületi eljárásban együttműködni.

A Felhasználók személyes adatainak kezelésére az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak az irányadók.

Kelt: 2017. december 24.